Hei! Kävimme tokoilemassa Bean ja bordercollie Rillan, Elliksen ja cavaleri Finan kanssa tässä yks päivä. :) Ei onneksi ollut niiin kylmä ja koirat pärjäsivät hyvin ulkona noin tunnin kun tokoltiin. Mukana mulla oli myös Bella, ja yksi hauvva joutui aina odottaa vuoroaan kun toinen pääsi tekemään töitä. 
Tico oli ihan kuulollaan mutta joskus toi bortsu neiti oli silleen vähän kiinnostava jotenkin... ;D Mutta kyllä minun mielestä meni ihan hyvin kuitenkin. :)
Kokeiltiin ruutua, ja kyllä poju sen osaa mutta vähän piti kokeilla miten vakavasti pitää totella kun minä käsken. Kerran onnistui ihan hienosti ja meni käskyllä maahan. Enemmän vaan kuria niin kyllä se siitä sit! ;)
  Seuraamista harjoittelin, juoksin, kävelin hitaasti ja pyörin paikalla. Hyvin pitää kyllä kontaktia ja seuraa tosi hyvin! :) Varmaan vahvin puoli Ticon tokoilussa on seuraaminen. :D Luoksetulo otin myös pari kertaa, liikkeestä maahan ja vaan kontakti harjoituksia makkaran avulla. Palkka on ehdottomasti pallo tai patukka! :) Makkara on hyvä apuväline kun harjoittelee kontaktia, silleen että pitää makkaran paloja suussa ja palkkaa kun koira tujottaa silmiin. Mutta on mulla itellä opettamista kun pitää osaa vaatia ja palkata oikein, pitää osata treenata oikein ja tietää miten liikkeet suoritetaan! :D Mutta eiköhän opin vielä yksi kaunis päivä. ;) Kiitos kivasta päivästä Bea ja Ellis! :)

 

Agitreenit jäi väliin kun pakkasta oli vähän yli 20 C.. : /